Peste 1000 de botoșăneni vor participa la mitingul PSD. Cine va suporta cheltuielile

conferinta judeteana psd botosani3Peste 1000 de social-democrați botoșăneni vor participa la mitingul care va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00, la București. Potrivit președintelui executiv al PSD Botoșani, Costică Macaleți, costurile cu deplasarea vor fi suportate de organizația județeană a PSD. De asemenea, un aport financiar îl vor avea și cei care dețin funcții politice.

like facebookVor fi peste 1000 de oameni pe care îi vom transporta cu autocarele, microbuzele, mașinile particulare și cu trenul. Cheltuielile vor fi suportate de membrii de partid, pentru că nu avem alte surse de finanțare”, a menționat Macalei.

Mitingul anunţat de PSD va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept.

5 thoughts on “Peste 1000 de botoșăneni vor participa la mitingul PSD. Cine va suporta cheltuielile

  1. Sa protestați când ajungeți la București și pentru starea drumurilor din județ, lipsa investițiilor, situația dezastruoasa din școli și spitale, salariile mici din învățământ și mediul privat, abuzurile politicienilor care își bagă rudele in funcții publice, izolarea județului de restul țării , fără politicieni corupți ori condamnați etc! Mult succes!!!!

  2. „Cheltuielile vor fi suportate de membri”…Serios? Isi vor suporta si cei 50 de lei si masa calda promisa? Daca tot au bani, nu ar fi mai bine sa-i dea la stomatolog si pe sapun? Mitingul rusinii…. cred ca vor manifesta cu pungi pe cap, de rusine sa nu-i recunoasca vecinii…?. Mitingul asta seamana cu marsul prizonierilor germani prin Moscova, dupa Stalingrad: si aia, si astia,adusi cu forta; la fel de tristi si de disperati, la fel de prizonieri…La rusi…Trist…se rasucesc bunicii in morminte. Asta nu-i partid, e o turma, asa cum poporul roman nu mai e popor ci o populatie..

  3. Ei,na…frustrarea e cat casa la tine.Dar voi cand protestati pe banii cui o faceti?!Sau numai unii au dreptul la exprimare in tara asta…restul sunt „fortati”.Un democrat respecta si opinia celuilalt.Bravo,PSD…era si timpul ,dupa atatea aberatii comise de institutiile de forta sa reactionezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *