FOTO Un bărbat acuză că a fost bătut crunt de jandarmii din Botoșani. Jandarmeria infirmă acuzațiile

agresiune, jandarmerie, stiri, botosaniUn bărbat din Botoșani acuză că a fost bătut crunt de jandarmi. Incidentul ar fi avut loc duminică după-amiază, presupusa victimă postând pe rețelele de socializare mai multe fotografii din care rezultă că ar fi fost rănit în zona gâtului și a coapselor.

„M-au băgat în dubă încătușat și în drum spre secție unul stătea cu piciorul pe capul meu și altul mă lovea repetat cu bastonul”, susține acesta.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost, luni, la Serviciul de Medicină Legală, pentru a obține un certificat medico-legal.

Jandarmeria infirmă acuzațiile care i se aduc și susține că nu are nicio cu loviturile de pe corpul bărbatului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi, Dan Izotov, bărbatul respectiv ar fi fost ridicat duminică după amiază, în jurul ore 15.00, din zona Capătul 1, de către o echipă de jandarmi care ar fi fost apelată telefonic.

like facebook, stiri, botosaniPrin apelul respectiv, IJJ a fost anunțat că un bărbat în stare de ebrietate adresează injurii angajaților unei shaormerii din Primăverii și dezlipește afișele de pe spațiul comercial.

Echipa de jandarmi care s-a deplasat la fața locului l-a legitimat pe tânărul respectiv și, pentru că nu avea act de identitate, l-a dus la autospeciala de intervenții. Acesta a opus rezistență și, ulterior, a fost încătușat.

Dus la sediul Jandarmeriei, bărbatul a fost amendat cu 5o0 de lei și lăsat să plece acasă.

Oficialul Jandarmeriei susțin că  rănile ar fi fost anterioare momentului încătușării persoanei care făcea scandal.

One thought on “FOTO Un bărbat acuză că a fost bătut crunt de jandarmii din Botoșani. Jandarmeria infirmă acuzațiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *