Proiect imobiliar uriaș dezvoltat de o firmă din Botoșani. Va construi 500 de apartamente și peste 100 de case

Unique Residence Foscani, stiri, botosaniO societate comercială din Botoşani va dezvolta unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare la nivel național, ea urmând să construiască sute de apartamente și case.

Firma Domeniul Mihai Eminescu SRL, controlată de omul de afaceri Gerard Losson, care deține și fabrica de confecții Formens, va construi un mic oraș la Focșani, pe terenurile care au aparținut fabricii Vestiro SA, pe care a achiziționat-o în urmă cu doi ani.

Citește și: Formens Botoșani se extinde! Patronul cumpără o cunoscută fabrică de confecții

like facebook, stiri, botosaniProiectul imobiliar Unique Residence Park presupune construcția a peste 500 de apartamente și peste 150 de case pe o suprafaţă de 65 de hectare.

Conceptul contemporan de ultimă generaţie al specialiştilor imobiliari români, a fost dezvoltat de echipa de arhitecţi de renume internaţional a Centrului de Studii şi Cercetări în Arhitectură şi Urbanism – CERAU, sub conceptul Made To Measue Apartment, spaţii de locuit pe măsura fiecărui client. Vor puta fi astfel achizitionate partamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere care, prin extinderea gabaritelor disponibile se vor regasi sub numai putin de 10 tipuri de apartamente cu suprafete cuprinse intre 37 si 89 mp”, susțin reprezentanții dezvoltatorului pe Facebook.

Aceeași firmă mai construiește blocuri pe Calea Națională din municipiul Botoșani (fostul sediu Electroalfa), pe strada Izvoarelor (în spate la Biserica Sfântul Ilie), dar și pe Gheorghe Avramescu (în spate la ITM).

2 thoughts on “Proiect imobiliar uriaș dezvoltat de o firmă din Botoșani. Va construi 500 de apartamente și peste 100 de case

  1. Bravo!!! Ai si potential financiar cand peste 1000 de naivi hamalesc pt tine pe „imensa” suma de 1200 lei+ceva bonuri de masa. Ai si de unde cand prin vanzarea unui costum de haine platesti un muncitor care iti produce alte mii de costume intr-o luna de robie:))) Bravo,care-i prost…i-ai si traista…La cat mai multe investitii imobiliare.

  2. Bravo Alina, mai sunt oameni care gândesc, mă bucur că nu sunt singurul în orașul ăsta plin de prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *