Festivalul-concurs judeţean “Pe urmele tradiţiei”, la cea de-a IV-a ediţie. Cine a primit trofeul!

festi8valul concurs pe urmele traditieiLa sfârșitul săptămânii, la Uvertura Mall Botoşani, a avut loc cea de-a IV-a ediţie a festivalului-concurs judeţean “Pe urmele tradiţiei”, organizat de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Lunca în Parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Asociaţia Culturală „Comorile Luncii”.

Au fost trei secţiuni ale festivalului: secţiunea solişti vocali, solişti instrumentişti; secţiunea formaţii de dans: dans mixt, dans de fete, dans de băieţi; secţiunea ansamblu de cântece şi dansuri.

Au concurat 44 de soliști vocali si 6 instrumentiști , 6 ansambluri de cântece și dansuri și 20 de formații de dans :dansuri mixte, dansuri de fete și dansuri de băieți de diverse categorii :4-6 ani 6-10 ani și 11-14 ani.

like facebook, suceava, news, stiriTrofeul festivalului a fost obținut de ansamblul Poienita Vorona. Au fost acordate, de asemenea, multe premii I , II și III.

Festivalul s-a desfăşurat într-o atmosferă de sărbătoare marcând atât Ziua Copilului cât şi Centenarul Marii Uniri.

Deşi am avut emoţii, prin schimbarea locaţiei, dat fiind faptul că ediţiile anterioare s-au desfăşurat la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Lunca, acest lucru s-a dovedit deosebit de benefic prin accesibilitatea multor şcoli din judeţ şi din alte judeţe ale Moldovei, de a evolua la acest festival. Concurenţa a fost foarte mare la toate secţiunile, iar calitatea actului artistic ne-a depăşit cu mult aşteptările. Misiunea juriului a fost dificilă, fiind foarte greu de departajat unii concurenţi. Mulţumim atât juriului, pentru profesionalismul şi corectitudinea de care a dat dovadă, cât şi coordonatorilor tuturor concurenţilor, pentru efortul şi dăruirea cu care au îndrumat aceşti copii. Felicităm toţi concurenţii pentru evoluţia lor din concurs. Felicităm echipa de proiect şi sperăm ca la ediţiile următoare să aducem un plus de valoare încât festivalul nostru să-şi păstreze originalitatea şi atractivitatea”, a declarat Elena Tanasă, directorul Școlii Lunca.

festivalul concurs pe urmele traditiei

festivalul concurs pe urmele traditiei

festivalul concurs pe urmele traditiei

festivalul concurs pe urmele traditiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *