FOTO Mii de copii așteptați pe Pietonalul Unirii să îi salveze pe ursulețul Daisy și cățelul Aky

activitati de 1 iunie, isu botosani (11)Mii de copii din Botoșani sunt așteptați pe Pietonalul Unirii pentru a participa la evenimente distractive și educative organizate de pompieri.

Vineri, în  prima zi a evenimentelor, peste 5000 de copii au participat la activitatea organizata de ISU Botoșani.  Sâmbătă și duminică, între orele 09 .00 13.00, sunt așteptați toti copiii din Botoșani, în fața Muzeului de Istorie Botoșani sa ii salveze pe ursuletul Daisy si cățelul Aky.

like facebook, stiri, botosaniPentru salvarea ursulețului „Daisy” și a cățelușului „Aky”, micii salvatori au de parcurs un traseu care implică trecerea printr-un tunel, urcarea pe un tobogan, alergarea printre jaloane și stingerea unui incendiu imaginar.

Pe timpul intervenției, copiii sunt îmbrăcați în costume de protecție, puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

„1 Iunie în siguranță alături de pompierii botoșăneni!” este o activitate interactivă, cu rol educativ în domeniul situațiilor de urgență și va fi realizată cu sprijinul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani, Societății Naționale de Crucea Roșie – Filiala Botoșani și Fundației pentru SMURD.

One thought on “FOTO Mii de copii așteptați pe Pietonalul Unirii să îi salveze pe ursulețul Daisy și cățelul Aky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *