Alegeri pentru șefia PSD. Doina Federovici: Dacă am sprijinul colegilor, voi candida

doina federovici psdAlegerile interne în cadrul  Organizației județene a PSD Botoșani vor avea loc în cel mai scurt timp. Doina Federovici, președintele interimar al PSD Botoșani, a declarat că la nivelul țării sunt 11 organizații județene aflate într-o situație de interimat. Alerile ar putea avea loc până la sfârșitul lunii iunie. Federovici susține că competiția este deschisă și și-a invitat colegii să candideze pentru funcția de președinte.

like facebook, stiri, botosaniStatutul PSD a fost modificat la Congres și au fost depuse documentele la tribunal pentru a intra în legalitate. În această săptămână trebuia să iasă aprobarea modificărilor la statut și imediat ce va ieși această decizie a instanței de judecată, cu siguranță vor fi demarate alegerile în aceste organizații județene cu președinți interimari. Eu îmi dores cca alegerile să fie cât mai curând, mi-aș dori să fie chiar până la sfârșitul lunii iunie. Pentru că competiția este deschisă, eu invit pe toți colegii care își doresc această funcție să se înscrie”, a spus Federovici.

Liderul interimar al PSD a spus că va candida pentru funcția de președinte, dacă va fi susținută de colegi.

Dacă am sprijinul colegilor, voi candida”, a adăugat Federovici.

 

2 thoughts on “Alegeri pentru șefia PSD. Doina Federovici: Dacă am sprijinul colegilor, voi candida

  1. Prima data sa se faca alegeri locale la comune orae si municipii si dupa aceea la judet! Intai te imbraci cu cojocul si ultima data cu maeul, unde s-a mai pomenit asa ceva? Va este frica ca nu o sa mai fie aleasa alesilor fara sa fie aleasa? Aceasta nu mai este democratie, este marsavie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *