O artistă din Botoșani se lansează în Statele Unite, alături de un megastar de peste Ocean

Foto: WOWbiz
Foto: WOWbiz

Francisca va colabora cu un artist care “rupe” topurile peste Ocean, acesta invitand-o in Statele Unite pentru a pune cante in noua lui piesa.

C-tru, artistul american ce a lansat de curand piesa California Party alaturi de celebrul Snoop Dogg, s-a indragostit de Romania. Si nu numai de Romania, ci si de vocea Franciscai. Asa ca artistul American nu a stat pe ganduri si a invitat-o in Los Angeles sa  colaboreze la noua piesa pe care are de gand sa o lanseze vara aceasta.

like facebookEvident, artista din Botosani a acceptat imediat provocarea. “Intr-adevar este o provocare, imi doream o colaborare cu un artist de talie internationala si iata ca astrele s-au aranjat in favoarea mea! O sa plec in Los Angeles peste cateva saptamani”, ne-a declarat Francisca.
C-tru a venit tocmai din Los Angeles pentru a lua parte la gala Celebrity Awards, iar acolo a auzit-o pe Francisca cantand si, normal, i-a facut propunerea de nerefuzat, mai ales ca, pe langa voce, cantaretul nu a putut ramane insensibil la formele apetisante ale acesteia. “Imi place extrem de mult Romania, oamenii sunt foarte frumosi si primitori, ca sa nu mai zic de fete, toate sunt aranjate si ingrijite. Imi place arhitectura Bucurestiului si faptul ca este foarte multa vegetatie in oras. Am mancat preparate delicioase din toate colturile lumii insa cel mai mult mi-a placut mancarea cu specific spaniol si uruguayan , organizatorii mi-au facut o masa regesca la un restaurant din zona Dorobanti”, a declarat C-tru.

Sursa: WOWbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *