Petrecere mare într-o comună din Botoșani! Se anunță focuri de artificii, concurs de miss, petrecere cu spumă și spectacol cu artiști renumiți

afis mihalaseniÎn minivacanța de 1 iunie, autoritățile locale dintr-o comună botoșăneană le oferă locuitorilor, și nu numai, o petrecere de zile mari. Este vorba despre comuna Mihălășeni, acolo unde va avea loc, de Sărbătoarea comunei Mihălășeni, un spectacol grandios cu artiști renumiți precum Adriana Ochișanu, Fetele de la Botoșani, Laura Haidău, Grigore Gherman, dar și mulți alții.

like facebook, stiri, botosaniAutoritățile locale au pregătit, de asemenea, o petrecere cu spumă, un concurs de miss, iar totul se va încheia cu un superb foc de artificii.

Muzica va fi pe toate gusturile pentru că pe lângă artiștii de muzică populară, pe scenă vor urca și McDJ-M, Nineka, Annmari.

Sâmbătă, 2 iunie, atmosfera va fi întreținută de MCDJ- M, Nineka. Tot atunci va avea loc concursul de miss, dar și petrecerea cu spumă.

Duminică, 3 iunie, vor fi pe scenă: Alexandra Plămadă, Fetele din Botoșani, Aida Preda, Adriana Ochișanu, Grigore Gherman, Laura Haidău, Mariana Ichim, Georgiana Onuti, Fetele din Ipotești, Teodor Gireadă, Anmari, Maria Costache, Ansamblul Dorulețul Durnești, Ansamblul Dor de Horă Cristești. Tot duminică va avea loc și focul de artificii.

One thought on “Petrecere mare într-o comună din Botoșani! Se anunță focuri de artificii, concurs de miss, petrecere cu spumă și spectacol cu artiști renumiți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *