Încă patru grădinițe vor fi construite în județul Botoșani. Vezi unde!

doina federovici marius budai trufinTrei grădinițe, construite prin Banca Mondială, au fost recepționate săptămâna aceasta și urmează construcția altor patru, a anunțat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici. Două grădinte, una cu trei grupe și alta cu două grupe vor fi construite în municipiul Dorohoi, o grădiniță cu trei grupe în Gorbănești și o alta în comuna Mihai Eminescu.

like facebookÎn perioada imediat următoare vor intra în licitație alte patru grădinițe, construite tot prin Banca Mondială, care vor fi detoate cu mobilierul aferent. Aceste investiții completează practic construcția sau reabilitarea de unități de învățământ prin programul național desfășurat prin PNDL II. Este o completare pe acele zone unde au rămas autorități locale care au mai avut nevoie de astfel de investiții”, a menționat Doina Federovici.

Senatorul PSD a spus că mai sunt primării care au accesat și fonduri europene pentru astfel de investiții.

Ne dorim ca în anul 2020 să închidem această discuție la nivelul județului: de construcții grădinițe, construcții școli, reabilitări și ne dorim ca în 2020 să închidem acea discuție cu privire la faptul că încă mai există unități de învățământ care nu au autoriozația sanitară de funcționare”, a adăugat liderul PSD.

One thought on “Încă patru grădinițe vor fi construite în județul Botoșani. Vezi unde!

  1. Exact,ca laUdrea.Facem parcuri unde o fi,facem sali de sport unde da domnul etc.pt.ca avem bani Euro.Asa s-a construit local nou pe.Tudor Vladimirescu(Sc.3) fara sa se tina cont de un lucru elementar,sint copii?Azi,monumenr istoric(vechea)sta cu vreo cativa boschetari,care macar nu taie iarba din jurul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *