FOTO Sute de copii la manifestările organizate în parcul Mihai Eminescu și pe Pietonalul Unirii

ziua copiluluiSute de copii au animat, sâmbătă, Pietonalul Unirii. Primăria Botoșani a pregătit trei zile de distracție pentru cei mici de Ziua Copilului. Pe Pietonalul Unirii au avut loc manifestări sportive, culturale, dar și un târg de jucării. De asemenea, au fost prezente mai multe ONG-uri, actorii de la Teatrul Vasilache și pompierii de la ISU.

Copii au primit dulciuri.

like facebookLa manifestare a participat și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, care a venit însoțit de nepotul său.

Sperăm că acțiunea ne-a ieșit și poate de la an la an o să facem acțiunea mai bine. Trei zile la rând vor fi acțiunile, le mulțumim celor de la ISU care sunt alături de noi cu o acțiune frumoasă și tuturor sponsorilor noștri”, a spus Flutur.

Cum era de așteptat, Ziua copilului a fost politizată. Membrii PNL au împărțit baloane copiilor. Flutur a spus că acțiunile sunt distincte.

Eu i-am văzut și cei de la PNL oferă cărți, din ce am văzut, și baloane. Dacă o să mergem în parc, o să-l găsim pe domnul deputat Lupașcu, care face o acțiune”, a mai spus Cătălin Flutur.

ziua copilului

ziua copilului

flutur cu fiul si nepotul

ziua copilului

ziua copilului

ziua copilului

ziua copilului

ziua copilului

 

 

 

One thought on “FOTO Sute de copii la manifestările organizate în parcul Mihai Eminescu și pe Pietonalul Unirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *