Cum va fi vremea în weekend

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare. Vineri, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu posibile intensificări noaptea. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 de grade, iar minimele vor coborî până spre 13 grade.

like facebookSâmbătă: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe spații restrânse vor fi averse de ploaie și descărăcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu posibile intensificări din sud-est pe timpul zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade. Spre dimineață, cu totul izolat, vor fi condiții de producere a ceții.

Duminică: Vremea se va răci. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când pe spații restrânse vor fi averse de ploaie și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 24 de grade, iar minimele vor coborî până spre 15 grade. Spre dimineață, cu totul izolat, vor fi condiții de producere a ceții, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *