Costel Enache se declară mulțumit de acest sezon. Ce spune despre viitorul său la FC Botoșani

costel enache, fc botosani, stiri, liga 1,Antrenorul FC Botoșani se declară mulțumit de evoluția echipei din acest sezon. Chiar dacă următorul meci de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaș, este unul fără miză pentru gruparea botoșăneană, Costel Enache crede că jucătorii săi ar trebui să își dorească victoria, indiferent că nu este o partidă cu însemnătate în clasament, în sensul că rezultatul nu modifică poziția echipei.

like facebook, stiri, botosaniÎn mod normal, toți ar trebui să avem în sufletul nostru acel spirit de învingător și cred că asta e cel mai important lucru, de fapt asta e miza, să îți dorești să câștigi indiferent când, cum și ce joci. E un meci care pentru noi nu are o însemnătate foarte mare sau deloc în clasament, nu ne poate modifica poziția, dar e bine să ne menținem spiritul și dorința, concentrarea și plăcerea de a juca fotbal”, a spus Enache.

În mediul următor, vor juca în special fotbaliștii care au avut mai puține minute pe teren.

Costel Enache spune că acest sezon a fost unul bun din punctul său de vedere, chiar dacă au fost și unele dezamăgiri.

Am stat și am analizat destul de mult ce s-a întâmplat. Îmi permit, în momentul ăsta să vorbesc doar pentru mine, că e bine să vorbim cu toții după ce se termină campionatul și să tragem o concluzie generală. Pentru mine a fost un an bun, probabil că e cel mai bun an din cariera de antrenor. E un an cu realizări și cu probleme, cu dezamăgiri, dar cred că plusurile au fost mai multe profesional. E un an în care am învățat și eu multe, m-am mai maturizat și odată cu clubul. Sper să îmi fi găsit un drum corect”, a declarat Enache.

Legat de viitorul său la FC Botoșani, Enache susține că urmează să stabilească dacă va semna pe un an sau doi, dar va rămâne la echipă.

Am discutat foarte mult în ultima perioadă, după-amiază cred că o să și concretizăm aceste discuții”, a spus Enache.

Lotul FC Botoșani se va reuni pe 18 iunie. Jucătorii vor efectua un  cantonament în Austria  de pe 14 iulie, iar campionatul va începe pe 22 iulie.

Controlul medical va fi între 19-29 iunie.

2 thoughts on “Costel Enache se declară mulțumit de acest sezon. Ce spune despre viitorul său la FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *