Un consilier local propune ca semafoarele din municipiu să funcționeze și pe timpul nopții: În ultima perioadă sunt accidente care se petrec după ora 21.00

accident calea nationala, stiri, strada octav onicescu , botosaniUn consilier local a propus joi, într-o interpelare în cadrul ședinței de Consiliu Local, ca semafoarele din municipiul Botoșani să funcționeze și pe timpul nopții. Ady Petrușcă a motivat numărul crescut de accidente care au loc pe timpul nopții în municipiu.

like facebook, stiri, botosaniPropun funcționarea și pe perioada de noapte a semafoarelor în municipiu. O să mi se spună că se opresc după ora 21 pentru fluidizare, că nu este traficul așa de intens ca pe parcursul zilei. Să știți că în ultima perioadă sunt accidente care se petrec după ora 21.00. Propunerea mea ar fi să se extindă perioada de timp, măcar până la ora 23-24, ca să-i mai potolim pe cei care au spiritul vitezei foarte bine asumat”, a menționat consilierul.

La rândul său, consilierul Eugen Țurcanu că a mai fost o astfel de inițiativă iar răspunsul șefului Poliției rutiere a fost acela că ”se aplică normele codului rutier atumci când se oprește semaforul. Există legi pe care le respectăm și fără semafor. Nu poți să pui zece semafoare. Poliția rutieră spune că nu se impune să prelungim , pentru că am bloca traficul inutil”, a menționat Țurcanu.

 

 

 

 

 

One thought on “Un consilier local propune ca semafoarele din municipiu să funcționeze și pe timpul nopții: În ultima perioadă sunt accidente care se petrec după ora 21.00

  1. In conditiile in care acelasi „consiliu” FORTEAZA REDUCEREA CONSUMULUI CERENTULUI ELECTRIC (mai ales pe timpul noptii) , cum se poate propune aceasta „prelungire a consumului ELECTRIC de catre semafoare ? Mai degraba politia rutiera sa-si faca datoria fata de cei care : „…au spiritil vitezei foarte bine asumat” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *