CJ Botoșani angajează o firmă care să se ocupe de licitația pentru „drumul strategic”. Ce firmă va face asta!

drum national, stiri, botosani, Dorohoi- Vf (5)Consiliul Judeţean (CJ) Botoșani a angajat o firmă care să se ocupe de licitația pentru „drumul strategic”. Autoritatea judeţeană a organizat o licitaţie pentru stabilirea unei firme de consultanţă şi asistenţă tehnică de specialitate în domeniul achiziţiilor publice aferente unor investiţii de mare anvergura şi cu grad ridicat de complexitate care sa asigure respectarea tuturor principiilor şi regulilor aferente finanţărilor europene.

Firma angajată de CJ se numeşte CCAT Solution Grup SRL Bucureşti, pentru care va plăti suma de 115.930 lei.

like facebook, stiri, botosaniUlterior, societatea bucureşteană se va ocupa de achiziţia contractului de servicii de consultanta în managementul proiectului; achiziţia contractului de servicii de informare si publicitate; achiziţia contractului de servicii de auditare financiara a proiectului; achiziţia contractului de executie lucrari; achiziţia contractului de servicii de dirigentie de santier.

Modernizarea drumului strategic DJ 282 este finanţat printr-un proiect european, având ca parteneri CJ Botoşani, ca lider, şi CJ Iaşi. Valoarea totala a proiectului este de 334.307.160 lei, din care fonduri nerambursabile sunt 307.656.450 lei. In cadrul proiectului vor fi reabilitati, pana la sfarsitul anului 2023, 106 kilometri de drum judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *