Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Miza principală pentru care se încearcă divizarea PSD este blocarea realizării programului de guvernare”

deputat Razvan Rotaru- PSD- BotosaniDeputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat miercuri că încercările de dezbinare ale PSD au drept scop blocarea a două procese esențiale pentru societatea și democrația din România: realizarea programului de guvernare pentru creșterea nivelului de trai a românilor și reformarea justiției pentru destructurarea Statului Paralel.

Miza principală pentru care se încearcă divizarea PSD este blocarea realizării programului de guvernare și adoptării legilor justiției care vor desființa mecanismele opresive și abuzive ale Statului Paralel. PSD este în plin proces de realizare a celui mai ambițios program de guvernare de la Revoluția din 1989 până astăzi, iar reușita sa ar reconfirma percepția românilor că PSD este partidul cel mai bine pregătit să conducă România”, a declarat Răzvan Rotaru.

Parlamentatul social democrat consideră că în pofida încercărilor de dezbinare a PSD, puse în operă chiar prin intermediul unor foști colegi, care au ales să trădeze, PSD va rămâne unit și hotărât să ducă până la capăt programul de guvernare și reforma Justiției din România.

Cei care au plecat din PSD pentru a vota alături de adversari împotriva Guvernului se pun astfel în slujba Statului Paralel. Mânați de orgolii personale sau din complicitate cu Statul Paralel, acești foști membri își trădează colegii lângă care au luptat în trecut, dar și milioanele de votanți care și-au pus speranțele în PSD”, a subliniat deputatul botoșănean.

Sursa: comunicat de presă PSD

 

2 thoughts on “Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Miza principală pentru care se încearcă divizarea PSD este blocarea realizării programului de guvernare”

  1. Extraordinar, mai Budai! Deci, asa crezi tu ca miza pentru scindarea PSD ar fi
    blocarea aplicarii Programului de guvernare???
    Mai gandeste-te, poate afli ca miza principala este puterea: inlaturarea de la putere a PSD-ului si, pe cale de consecinta, renuntarea la Programul PSD. Chestiunile esentiale sunt doua: a) ca dupa mai bine de un an de zile , nici un greu al PSD nu a explicat pe concret care este adevaratul motiv al ,, revolutiei fiscale” si b) de ce dati cu stangul in dreptul atunci cand ne oferiti ,, diverse excplicatii” despre noile sisteme de salarii si pensii. In mod cert eu am o varianta, dar de ce nu ne prezentati ,,varianta originala”?? Chiar nu observati ca tot ce s-a spus pana acum nu reprezinta esentialul??? Va este frica cumva de consecinte? Ca sa stim si noi! Atentie! Daca aceste probleme nu vor fi ,,descalcite” intr-un timp rezonabil, mai mult ca sigur veti ocupa bancile opozitiei in parlament si va veti plange de mila!

  2. Iar bagi gargara cu „programul de guvernare”… nu obosesti deloc…parca daddy spunea ca numai el il stie din scoarta-n scoarta…deci iar vorbesti despre ce nu stii… Nu exista niciun program de guvernare, doar unul de jefuire a poporului asta indobitocit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *