FOTO Tragedie! O fată de 18 ani din Botoșani a murit, iar un tânăr este în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un tir

stiri, accident mortal, botosaniUn grav accident rutier a avut loc marți după-amiază, pe DN2, între localitățile Siret și Bălcăuți. O fată de 18 ani, din localitatea Mihăileni, județul Botoșani, a murit, iar un tânăr de 19 ani, din Negostina, a fost dus în comă la spital după un accident în care au fost implicate o mașină, un tir și un autocar.  Cei doi tineri se aflau în mașină, care a intrat în tir.

La locul respectiv au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM, dar și un echipaj de la serviciul de ambulanță.

like facebook, suceava, news, stiriÎn ciuda manevrelor de resuscitare, fata a murit.

Șoferul mașinii a vrut să vireze stânga spre localitatea Negostina, a frânat, iar în acel moment a fost acroșat de un autocar din Ucraina care se îndrepta spre Bulgaria, cu 58 de persoane, printre și 25 de copii. Apoi, mașina a fost proiectată pe contrasens, într-un tir înmatriculat în Ucraina.

stiri, accident mortal, botosanistiri, accident mortal, botosanistiri, accident mortal, botosani

2 thoughts on “FOTO Tragedie! O fată de 18 ani din Botoșani a murit, iar un tânăr este în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un tir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *