Trei tineri au fost reținuți de Poliție după scandalul cu focuri de armă de la discoteca de la Todireni

scandalagii, stiri, botosani, politieTrei tineri au fost reținuți de Poliție după scandalul din noaptea de sâmbătă spre duminică de la discoteca de la Todireni. Polițiștii au dispus, duminică seară, reținerea a trei bărbați, de 24, 30 și 38 de ani, acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, sub coordarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției, Maria Carp.

Cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vă reamintim că poliţiştii care efectuau cercetarea la faţa locului în cazul unui furt comis în faţa unei discoteci din comuna Todireni, au fost sesizaţi de către un agent de pază că pe drumul public  din faţa discotecii a izbucnit un conflict între mai mulţi tineri.

Pe timpul cât echipajul de poliţie încerca să aplaneze acest conflict, în zonă şi-a făcut apariţia un alt grup, având asupra lor diferite obiecte contondente.

like facebook, stiri, botosaniPentru a preveni o încăierare, echipajul  s-a interpus între cele două grupuri şi i-a somat să înceteze orice activitate, însă aceştia nu s-au conformat, continuându-şi deplasarea.

După efectuarea somaţiei legale în mod repetat, agentul de poliţie a executat un singur foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, împrejurare în care grupurile s-au dispersat, fără a fi create alte incidente.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi cu vârste de 24, 30 şi 38 de ani, pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

One thought on “Trei tineri au fost reținuți de Poliție după scandalul cu focuri de armă de la discoteca de la Todireni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *