FOTO Atenție șoferi! De astăzi, polițiștii de circulație din Botoșani folosesc pistol radar pentru prinderea șoferilor care merg cu viteză

radar pistol, stiri, botosani , politia rutieraPoliția Rutieră din Botoșani folosește, începând de duminică, un radar pistol pentru prinderea șoferilor care merg cu viteză. Noul echipament de măsurare a vitezei a fost achiziționat în baza unui pogram al Poliției Române, el neputând fi evitat de conducătorii auto.

Polițiștii de circulație botoșăneni au acționat, duminică dimineață, în Zona Industrială a municipiului și pe drumul național Botoșani- Dorohoi.

Aparatele, tip pistol, au cameră video HD şi pot detecta de la peste 1.000 de metri viteza de deplasare a maşinii, plăcuţa de înmatriculare, dar şi trăsăturile faciale ale şoferilor.

like facebook, stiri, botosaniNoile radar pistol vor depista viteze de până la 320 km/h, în condiţii de temperatură de cel mult 50 grade Celsius. Potrivit caietului de sarcini, eroarea maximă tolerată va fi de +/- 2 Km pentru viteze de până la 100 Km/h.

radar pistol, stiri, botosani , politia rutiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *