Un nou magazin Pandora’S la Uvertura Mall

pandorasUvertura Mall impreuna cu retailerii locali, nationali si internationali urmaresc permanent imbunatatirea serviciilor si aducerea de noi produse pe piata locala, pentru garantarea unui shopping fara de cusur si pentru satisfacerea nevoilor clientilor in cadrul centrului comercial.

Din data de 25 mai regasi magazinul Pandora’s cu un nou design, mai modern,  un magazin care se individualizeaza prin pasiunea pentru moda si interesul constant pentru tendintele actuale in materie de vestimentatie.

like facebook, stiri, botosaniAmplasat la etajul al doilea in Uvertura Mall, magazinul Pandora’s vine cu o noua abordare si aduce prin colectiile actuale articole vestimentare atat pentru femei, cat si pentru barbati, adaptate unui stil de viata dinamic si mereu in schimbare.

Cu o traditie de peste 5 ani, Pandora’s a devenit un nume apreciat de pasionatii de shopping in principal datorita calitatii superioare a hainelor, a preturilor accesibile si a serviciilor impecabile oferite clientilor.

2 thoughts on “Un nou magazin Pandora’S la Uvertura Mall

  1. MA PIS PE MAGAZINUL VOSTRU…MURITORILOR DE FOAME,INVESTIRI IN PRODUCTIE,CA DE COMERT E SATULA TOATA TARA MOLDOVENI ALCOOLICI CE SUNTETI

  2. Draguta…invata sa scrii…inainte de toate…mai treci pe la scoala…si dupa fa comentarii inutile…te bagi si tu în seamă ca musca in lapte….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com