Pompierul Iulian Rotariu participă la ultramaratonul din Antarctica. Ce sprijin financiar primește de la municipalitate!

iulian rotariu 2Pompierul botoșănean Iulian Rotariu va participa la Ultramaratonul Antarctica, iar Primăria Botoșani va sprijini financiar participarea acestuia la evenimentul sportiv.

Municipalitatea va aloca 32.000 lei ”în vederea promovării imaginii municipiului Botoșani în anul de grație 2018 la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, prin participarea la evenimentul sportiv Ultramaratonul Antarctica ”The Last Desert”, unde va purta steagul tricolor precum și arborarea acestuia la Polul Nord”, se arată în raportul de specialitate a unui proiec de Hotărâre de Consiliu Local.

Suma, care va fi supusă spre aprobare în ședința de Consiliu Local din luna mai, va fi folosită pentru înscriere, echipamente, transport, etc.

Prin participarea domnului Iulian Rotariu la acest eveniment și prin arborarea drapelului României la Polul Nord, România va fi reprezentată cu cinste, onoare și credință în acest an istoric când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia”, se mai arată în raport.

Competiția va avea loc în perioada 23 noiembrie-3 decembrie, pe o distanță de 250 km.

3 thoughts on “Pompierul Iulian Rotariu participă la ultramaratonul din Antarctica. Ce sprijin financiar primește de la municipalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *