Primarul Flutur se plânge că nu are cu cine vorbi la Urban Serv: Nu avem Consiliu de Administrație. Nu mai știm cu cine să vorbim

catalin flutur primarPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur,  critică conducerea societății Urban Serv din subordinea Consiliului Local. Flutur susține că la operatorul de salubritate sunt multe lucruri care trebuiesc discutate, dar, din păcate, nu mai are cu cine vorbi.

like facebook, stiri, botosaniȘtim cu toții că nu avem cu cine vorbi. Nu avem Consiliu de Administrație. Nu mai știm cu cine să vorbim și în permanență se plâng că nu au bani, în condițiile în care nu o să înțeleg nicio secundă, de ce au pierdut licitația de a administra depozitul de gunoi de la Stăuceni. Nu pot să cred niciodată că o firmă care are absolut toată logistica, au avut mașini, oameni pregătiți, oameni care au administrat groapa de gunoi de la Botoșani, organizați, și nu câștigă o licitație la 15 km și vine altcineva din altă parte și câștigă o licitație care trebuie să angajeze și să aducă toată logiostica în zonă. Este incredibil că poți să pierzi o astfel de licitații și pierderea acelei licitații au dus în lanț la problemele care apar la societatea respectivă”, a spus primarul municipiului Botoșani.

Consiliul de Administrație al Urban Serv a fost dizolvat luan trecut, iar cei trei noi administratori numiți de consilierii PSD par să nu fie interesați de aceste funcții.

 

 

One thought on “Primarul Flutur se plânge că nu are cu cine vorbi la Urban Serv: Nu avem Consiliu de Administrație. Nu mai știm cu cine să vorbim

  1. Nu vrea sa puna el pe cineva? Eu cred ca asta ii este planul … si de ce sa nu-si aduca un nepot sa fie el acolo? Sau poate mai deschide nevasta-sa vreo faramcie murdara pe groapa de gunoi. Huooooo nesimtitule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *