Concursul Național de Protecția Mediului „Și gestul tău contează!”, organizat în perioada 24-27 mai la Botoșani

concurs de protectia mediului, stiri, botosaniAsociația „Papucul doamnei” și Palatul Copiilor Botoșani organizează, în perioada 24-27 mai 2018, a XII a ediție a Concursului Național de Protecția Mediului „Și gestul tău contează!”.

Proiectul este finanțat de Primăria municipiului Botoșani și Ministerul Educației Naționale prin I.Ș.J. Botoșani, fiind inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale poziția 88.

like facebook, stiri, botosaniAlături de organizatori sunt partenerii și colaboratorii acestui proiect: Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția Silvică Botoșani, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani și Asociația Ecotic.

Sponsori: Carrefour Botoșani și Best Distribution S.R.L. Suceava.

Sunt așteptați participanți din 27județe ale țării, câștigători ai etapei de selecție, care a avut loc în perioada martie-aprilie 2018. Aceștia au concurat la secțiunile: proiect de mediu, cea mai reprezentativă fotografie de la o acțiune de protejare a mediului, colaj cu materiale din natură și cel mai util obiect din deșeuri, pe trei categorii de vârstă.

Programul etapei a doua cuprinde activități educative precum: excursie într-o rezervație naturală de interes național, vizite de studiu, „simboluri” botoșănene, aplicatii practice (outdoor), atelierele de lucru, expoziții, jocuri de mediu, traseu aplicativ-concurs, seminar, probe surpriză și tombola elevilor.

În Centrul vechi al municipiului vor avea loc, între orele 16-18, două activități importante alături de Asociația Ecotic și mascota Ecoterianul. Așteptăm susținători, din rândul botoșănenilor, cu baterii, becuri și tuburi de neon uzate.

Gazda participanților este Tabăra „Codrii de aramă” din Agafton, județul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *