Concurs de șah pentru elevi. Cine sunt câștigătorii

sah eleviSâmbătă și duminică, la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” Botoşani, a avut loc Campionatul Naţional Şcolar de Şah „Elisabeta Polihroniade” (etapa judeţeană), respectiv Cupa 1 Iunie. Ambele competiții sportive au fost organizate de Inspectoratul Școlar Județean, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Botoşani.

Activitatea s-a desfășurat conform Regulamentului de organizare a competiţiilor sportive școlare şi a Regulamentului F.R.Şah., sistemul de joc – elveţian, la care au participat un număr de 48 de participanţi din care 12 fete şi 36 de băieţi. Cupa I Iunie a fost disputată pe echipe.

like facebookDin comisia de organizare au făcut parte următoarele cadre didactice: prof. Anisie Ionuţ – Inspector  Şcolar de Specialitate ISJ Botoşani, prof. Socianu Carmen-Elena – Şcoala Gimnazială nr. 11 Botoşani, prof. Diaconu Silvia Carmen – Palatul Copiilor Botoşani, prof. Alecsa Elena – Colegiul Naţional „A.T. Laurian” Botoşani, prof. Nistor Marius – Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuţă”, prof. Afusoaie Vasile – Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Dersca.

La finalul zilei de duminică, s-a tras linie. La categoria Primar, primul loc a fost ocupat de Școala Gimnazială „N. Iorga” Dersca. Tot pe podium au fost și Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani și Liceul Tehnologic Todireni. La gimnaziu, câștigătorii au fost elevii din Todireni, pe următoarele poziții clasându-se Școala Gimnazială „Gh. Popovici Lozna” și Școala 17 Botoșani. Locul I la Liceu a fost câștigat de Laurian, urmate de celelalte două locuri, în ordine: Liceul Tehnologic”Al. Vlahuță” Şendriceni și Școala Profesională de Cooperație Botoșani.

Câștigătorii au primit din partea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, reprezentată de inspectorul pentru sport Ana Ţepeş materiale sportive şi diplome.

sah elevi

sah elevi

sah elevi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com