FOTO Tragedie! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier

stiri, botosani, stiri din botosani, accident (3)Tragedie petrecută luni la Botoșani. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza localității Carasa din comuna Corlăteni.

De ziua sa onomastică, un şofer aflat la volanul unui autoturism Opel care se deplasa dinspre Corlăteni spre Carasa a intrat pe contrasens şi a lovit frontal într-un VW Golf, care staţiona pe marginea drumului.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma impactului, un bărbat care încerca să ia nişte bagaje din portbagajul maşinii staţionate, Mihai T., de 75 de ani, a fost rănit grav, decedând după ce medicii au încercat resuscitarea sa timp zeci de minute.

stiri, botosani, stiri din botosani, accident (3)De asemenea, şoferiţa autoturismului VW Golf, Maria C, de 52 de ani, şi o altă femeie aflată tot lângă maşină, Aurica T., de 78 de ani, au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

La spital a ajuns şi şoferul care a produs accidentul, Constantin P., de 56 de ani, acesta acuzând dureri în piept şi o hemoragie nazală.

Poliţia face cercetări pentru a stabili condiţiile exacte ale producerii accidentului.

stiri, botosani, stiri din botosani, accident (3)stiri, botosani, stiri din botosani, accident (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *