A intrat cu un moped în poarta unei locuințe. Tânărul nu avea permis

accident mopedPoliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Sarafineşti s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un moped, însă până la sosirea echipei de cercetare, persoane necunoscute au luat vehiculul din locul respectiv.

Din cercetări a rezultat faptul că un tânăr de 24 de ani, a împrumutat în cursul zilei mopedul de la  o persoană pe care nu o cunoştea, pe care ulterior l-a condus pe raza localităţii Sarafineşti. Într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu poarta unei locuinţe.

like facebook, stiri, botosaniBărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *