Un cunoscut om de afaceri din Botoşani a fost amendat după ce a lovit un partener de business

curtea de apel suceava, stiri, botosaniUn cunoscut om de afaceri din Botoşani a fost amendat după ce a lovit un partener de business. Este vorba de omul de afaceri Victor Mihalachi, care controlează firma Victor Construct SRL şi care, în urma unor neînţelegeri în afaceri, l-a agresat pe Dănuţ Prisecariu, cu care a construit Uvertura Mall din Botoşani.

Agresiunea dintre Victor Mihalache şi Dănuţ Prisecariu ar fi avut loc pe 15 iulie, pe Bulevardul Mihai Eminescu. Patronul de la Uvertura Mall şi Hotel Rapsodia se îndrepta, alături de soţia şi copilul său, spre Iaşi la volanul unei Toyota Land Cruiser, iar la un moment dat, în dreptul Şcolii 10, a fost ajuns din urmă de BMW-ul X6 condus de Victor Mihalachi. Acesta din urmă i-ar fi blocat calea lui Prisecariu, a coborât din maşină, şi, după un schimb scurt de replici, l-ar fi lovit cu pumnii.

like facebook, stiri, botosaniAgresiunea este confirmată atât de un apel la 112 realizat imediat după producerea sa, cât şi de o plângere penală pe care Dănuţ Prisecariu a depus-o la Poliţie şi în care descrie derularea evenimentelor. El arată în sesizare că în urma blocajului în trafic, maşinile ar fi fost avariate. De asemenea, patronul de la mall spune că a fost lovit.

Prisecariu şi Mihalachi au fost parteneri de afaceri la construcţia viitorului mall din centrul Botoşaniului, iar divergenţele dintre cei doi par să fi pornit de la o datorie pe care firma Moldova Universal o avea către Victor Construct.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani l-au trimis în judecată pe Victor Mihalachi pentru lovire sau alte violenţe. În primă instanţă, patronul Victor Construct a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare, însă Curtea de Apel Suceava a desfiinţat sentinţa judecătorilor botoşăneni, achitându-l pe acesta.

În schimb, Victor Mihalachi a fost pedepsit cu o amendă administrativă de 1.000 de lei.

Sentinţa este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *