FOTO Traficanții de droguri ridicați de DIICOT în „Ziua Z”, duși în fața instanței. Ce s-a decis în privința lor

stiri, botosani, stiri din botosani, droguri, traficanti (5)Traficanții de droguri care au fost ridicați de procurorii DIICOT în urma unor percheziții care au avut loc miercuri, în cadrul operațiunii „Ziua Z”, au fost duși, joi, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă. Din cei opt indivizi, șapte au fost arestați preventiv, iar unul a ajuns în arest la domiciliu.

Reamintim că procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Botoşani au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava, în cadrul unei acţiuni vizând combaterea traficului de droguri de risc, de mare risc şi de substanţe cu efect psihoactiv.

like facebook, stiri, botosaniÎn cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2016, în Cartierul Primăverii din municipiul Botoşani, o grupare de persoane, organizată pe baza relaţiilor de rudenie, de amiciţie ori generate de interese financiare, a pus bazele şi a dezvoltat în judeţul Botoşani, o reţea complexă de distribuţie a drogurilor de risc şi mare risc şi a substanţelor cu efect psihoactiv către numeroase persoane consumatoare, în special tineri”.

Două dintre percheziții au avut loc pe Aleea Nucului din municipiul Botoșani și în satul Flondora,
comuna Manoleasa, la domiciliul a doi frați, care ar fi făcut parte din grupare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*