Drama unui licean de la Pedagogic, diagnosticat cu o boală cumplită. Are nevoie urgentă de ajutor

calin, stiri, botosani, stiri din botosaniUn tânăr de 19 ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Botoșani trece prin clipe cumplite, dar luptă să trăiască. Originar din Republica Moldova, colegii de clasă, familia si prietenii l-au perceput întotdeauna pe Călin Ciorici ca pe un copil inteligent, vesel si cu un suflet bland.

like facebook, stiri, botosaniDe curand, mai precis in luna februarie a anului 2018, a primit o veste ce i-a spulberat toate visele…a fost diagnosticat cu LIMFOM HODGKIN, cunoscut ca si cancer al sistemului limfatic.

Zilele au trecut, iar analizele au aratat ca aceasta boala s-a extins peste trei sferturi din suprafata corpului său și in acest timp a slabit foarte mult, iar noaptea nu poate dormi din cauza durerilor insuportabile si a febrei.

Parintii sai si-au pierdut locurile de muncă, iar veniturile lor nu pot acoperi tratamentele costisitoare.

Surioara sa mai mica il asteapta acasa sanatos. El are nevoie si de sprijinul nostru financiar cat si moral.

Zilele trec iar boala se extinde tot mai mult. Calin trebuie operat cat mai repede si este necesara inceperea chimioterapiei.

Orice suma conteaza in lupta lui Calin cu cancerul.  Cei care vor să îl ajute, cât de puțin, pot dona AICI sau la  BC „Moldova Agroindbank”, cod IBAN: MD10AG000000022592788091

 

One thought on “Drama unui licean de la Pedagogic, diagnosticat cu o boală cumplită. Are nevoie urgentă de ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *