Marş împotriva Guvernului pentru autostrada! Mii de oameni din judeţele Moldovei, printre care şi botoşăneni, vor participa la protest

autostrada, stiri, botosaniGrupul de iniţiativă „Împreună pentru A8” organizează sâmbătă, pe 19 mai, un marş motorizat spre Bucureşti, pentru construcţia de autostrazi in Moldova. Sute de maşini din mai multe judete, printre care şi Botoşani, vor participa la acţiune, punctul de întâlnire al acestora fiind intersecţia drumurilor E 85 şi E 581, în dreptul localităţii Tişiţa, la orele 12.00. Coloana de maşini îşi va continua marşul spre Bucureşti începând cu orele 13.00.

like facebook, stiri, botosaniScopul acestui marş este să oblige factorii responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere din România să-şi asume măsuri concrete, transparente şi reale pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzilor din Moldova, a autostrăzii A8, Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, precum şi a autostrăzii A7, Suceava-Bacău-Bucureşti.

La protest va participa şi primarul Botoşaniului, Cătălin Flutur.

 

One thought on “Marş împotriva Guvernului pentru autostrada! Mii de oameni din judeţele Moldovei, printre care şi botoşăneni, vor participa la protest

  1. ii doare in 14 sau mai jos de autostrada voastra! ei se scapa pe ei! nu au grija noastra! nu sa mai mai aiba cu sa se duca la pescuit daca fac autostrazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *