Cum va fi vremea în weekend

nori, furtuna, ploi, stiri, botosani, informare meteoSfârșit de săptămână cu vreme instabilă în județul Botoșani. Vineri, cerul va prezenta înnorări ziua și se va degaja pe timpul nopții. Local se vor semnala ploi, posibil și cu caracter de aversă însoțite de fenomene electrice și izolat de căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu posibile intensificări din nord-vest în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 21 de grade, iar minimele vor coborî până spre 12 grade.

like facebookSâmbătă: Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, seara și în prima parte a nopții când local se vor semnala averse de ploaie, posibil însoțite de fenomene electrice și izolat de căderi de grindină. Pe spații restrânse cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 23 de grade, iar minimele vor coborî până spre 12 grade.

Duminică: Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, seara și în prima parte a nopții când local se vor semnala ploi, posibil și cu caracter de aversă însoțite de fenomene electrice și izolat de căderi de grindină. Pe spații restrânse cantitățile de apă por fi mai însemnate. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 20 de grade, iar minimele vor coborî până spre 9 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *