Marius Croitoru revine la FC Botoșani: Voi începe o nouă carieră şi sunt foarte entuziasmat de acest lucru”

marius croitoru la fc botosaniMarius Croitoru şi-a încheiat cariera de fotbalist. Mijlocaşul de 37 de ani şi jumătate a ajuns la un acord, pe cale amiabilă, cu oficialii clubului ACS Poli Timişoara pentru rezilierea contractului și zilele acestea va semna un angajament cu FC botoșani unde va fi cooptat în conducerea tehnică a echipei.

like facebookA fost om de bază în formaţia bănăţeană, care a ajuns, sezonul trecut, în finala Cupei Ligii, în semifinalele Cupei României şi s-a salvat de la retrogradare, deşi a început campionatul cu o penalizare de 14 puncte.

Vreau să le mulţumesc colegilor, domnului preşedinte şi domnului primar pentru tot. Acum voi începe o nouă carieră şi sunt foarte entuziasmat de acest lucru”, a declarat fostul căpitan de la ACS Poli Timişoara.

După 317 meciuri şi 21 de goluri în Liga I şi cu experienţe în Kazahstan, Croitoru şi-a ales nouă meserie. Fostul jucător al Stelei urmează de ceva timp cursurile Şcolii de antrenori de la Chişinău, iar de luna viitoare va intra în posesia Licenţei B. Astfel, Marius Croitoru nu va sta departe de sportul care i-a oferit atâtea satisfacţii.

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, susţine că a insistat pentru readucerea lui Marius Croitoru şi consideră că acesta poate ajuta echipa. Fostul mijlocaş al FC Botoşani va face parte din staff-ul lui Costel Enache, alături de Alin Bejan şi Alin Bordeanu.

„Marius Croitoru este antrenor secund la FC Botoşani. Eu am fost cel am insistat să vină la Botoşani. Va fi în staff-ul lui Costel Enache, ne consultăm pe partea de achiziţii. Mai aveam nevoie de încă un antrenor secund iar Marius Croitoru ne poate ajuta”, a declarat Valeriu Iftime.

Marius Croitoru (37 de ani) a jucat la FCM Bacău, FC Vaslui, Steaua Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Poli Iaşi, Astra Giurgiu, FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara. Pentru FC Botoşani a jucat în 86 de meciuri şi a marcat 8 goluri.

Sursa: Cancan.ro

2 thoughts on “Marius Croitoru revine la FC Botoșani: Voi începe o nouă carieră şi sunt foarte entuziasmat de acest lucru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *