Apel umanitar! Un copilaș de trei ani dintr-o familie din Botoșani are nevoie urgentă de ajutor

stiri, botosani, eric stancescu2Un băiețel de trei ani și patru luni dintr-o familie din Botoșani are nevoie urgentă de ajutor după ce a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. Este vorba despre Eric, un mic print din Botosani, care traieste un basm urat, un basm al carui final fericit il putem face noi, ajutandu-l sa treaca peste aceasta lupta cumplita.

Printul se numeste Eric Stefan Stincescu, un baietel frumos cu ochisorii ca doua margele si cu un zambet cuceritor. A aparut pe lume pe 26 ianurie 2015, fiind fructul dragostei dintre Bianca si Marius. Doi ani mai tarziu, micul Eric a dus buchetul miresei chiar la nunta parintilor lui.

Basmul lui Eric a luat insa o intorsura la inceputul lunii mai a acestui an, atunci cand parintii l-au dus la spitalul din Botosani, dupa ce micutul acuza dureri abdominale. Acolo parintii au primit prima veste socanta, o veste care sperau sa nu fie adevarata. Micul Eric, la doar 3 ani si 3 luni, a aflat ca are Tumora Wilms gradul IV.

like facebook, stiri, botosani”Prima data am fost la un control la pediatru, pentru ca avea dureri abdominale. Acolo s-au recomandat analize, iar cu o zi inainte de analize am vazut o denivelare pe corpul lui. Diagnosticul in urma ecografului abdominal a fost Tumora Wilms si ne-au trimis la Iasi. Acolo ne-au pus diagnosticul neuroblastom glanda suprarenala stanga cu metastaze hepatice, pleuro-pulmonare si ganglionare abdominale”, a spus Bianca Stincescu, mama micului print.

stiri, botosani, eric stancescuTumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai este cunoscut sub numele de nefroblastom şi este cel mai frecvent cancer de rinichi la copii. Boala afectează , în special copiii de 3, 4 ani şi devine mult mai puţin frecventă după vârsta de 5 ani.

Parintii lui Eric au luat legatura cu medicii Clinicii Anadolu din Istanbul (Turcia), iar pe 16 mai au plecat la clinica pentru investigatii si tratament. Marius si Bianca au luat cu ei toate economiile familiei, insa cu siguranta suma pentru tratament va fi mult peste puterilor celor doi parinti. De aceea, pana la raspunsul medicilor turci, il putem ajuta pe Eric cu orice suma de bani si asta pentru ca suma de bani pentru investigatii se ridica la aproximativ 10.000 de euro.

https://salveazaoinima.ro/campaigns/eric-stincescu/

CONTURI BANCA BRD – TITULAR CONT: MARIUS STINCESCU

LEI – RO93BRDE070SV26124230700
EUR – RO06BRDE070SV42695510700
GBP – RO50BRDE070SV429500700


One thought on “Apel umanitar! Un copilaș de trei ani dintr-o familie din Botoșani are nevoie urgentă de ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*