Trimis în judecată după ce și-a înjunghiat un consătean

Parchetul de pe langa Tribunalul BotosaniUn bărbat care și-a bătut un consătean cu sălbăticie a fost trimis în judecată de procurori. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului P.I.A., din comuna Manoleasa,  cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  „ tentativă de omor”.

like facebookS-a reţinut că, în ziua de  2 martie 2016, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau într-un bar din comuna de domiciliu, inculpatul a lovit persoana vătămată T.A.C. cu pumnul în zona capului, după care a înjunghiat-o cu un cuţit în spate, cauzându-i o plagă cu penetrarea durei şi interesare medulară, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 80-85 zile îngrijiri medicale.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, potriovit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *