Aleargă cu Decathlon în parcul Mihai Eminescu

cros jandarmerie 2Decathlon continuă demersul de susținere a unui stil de viață sănătos și invită sâmbătă, 19 mai, toți iubitorii de sport la o alergare în natură. Evenimentul se va desfășura simultan în București și alte 7 orașe din țară și are ca obiectiv cumularea unui număr de 2000 de kilometri parcurși de către participanți.

 În București, inițiativa Aleargă cu Decathlon – împreună pentru 2000 kilometri” va avea loc în parcul Circului. Aici, toți participanții vor primi cadou câte un tricou Decathlon și vor putea să testeze produsele din Kalenji Box.

like facebook„Sportul este esențial pentru o viață sănătoasă, de aici și inițiativa noastră de a invita oamenii să îl practice și în natură. Suntem convinși că vom depăși cei 2000 de kilometri setați ca obiectiv și că îi vom motiva pe participanți să transforme mișcarea într-un stil de viață. DECATHLON, în calitate de partener sportiv al tuturor clienților săi, va continua seria evenimentelor sportive pe tot parcursul anului, inclusiv evenimentul de alergare va fi organizat din nou în toamna acestui an”, a declarat Adrian Trofin, Coordonator Comunicare Decathlon România.

Celelalte 7 orașe participante sunt: Bacău (Parcul Cancicov), Botoșani (Parcul Mihai Eminescu), Craiova (Parcul Nicolae Romanescu), Oradea (Parcul I.C.Brătianu), Ploiești (Parcul Olimpia), Suceava (Parcul Ioan Nemeș) și Timișoara (Parcul Copiilor), potrivit unui comunicat de presă.

 

One thought on “Aleargă cu Decathlon în parcul Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *