Antrenorul FC Botoșani, înaintea meciului cu Chiajna: Sunt convins că jucătorii sunt conștienți de victorie și vor face tot pentru a câștiga acest meci

stiri, botosani, stiri din botosani, fc botosani, costel enacheFC Botoșani va juca, miercuri, cu Concordia Chiajna, începând de la ora 18.30. Chiar dacă a pierdut în partida cu Dinamo, jucătorii nu sunt demoralizați. Potrivit antrenorului FC Botoșani, Costel Enache, „echipa începe să arate bine ca și determinare, joc, mentalitate ofensivă, iar grupul e în continuare unit și arată bine”.

Din păcate cred că am pierdut lupta pentru locul 1 cu Dinamo și nu ne rămâne decât să ne luptăm în continuare pentru locul pe care ne situăm în prezent. Cred că e foarte important ca în meciurile care au rămas să ne continuăm evoluțiile pozitive. Echipa începe să arate bine ca și determinare, joc, mentalitate ofensivă, iar grupul e în continuare unit și arată bine. E foarte bine pentru noi acest lucru pentru că putem pe această bază să construim. Trebuie să conștientizăm că lupta pentru locul 8 nu s-a încheiat și că trebuie să continuăm să adunăm puncte pentru că e nevoie să ne consolidăm această poziție. Trebuie să rămânem în continuare cconcentrați”, susține antrenorul.

like facebook, stiri, botosaniRecunoaște, însă, că cei de la Chiajna au un model de joc nou și sigur vor fi determinați să câștige.

„Chiajna e într-un moment bun, e o echipă schimbată, cu un model de joc nou, care are un obiectiv important și sunt convins că vor fi foarte determinați în jocul de mâine. Nu am temeri. Știu că și la noi există concentrare, determinare dorință. Văd în antrenamente asta, îi simt pe jucători că sunt responsabili și nu îmi fac niciun fel de griji. Sunt convins că jucătorii sunt conștienți de victorie și vor face tot pentru a câștiga acest meci”, a mai precizat Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *