O tânără din Botoșani, prezentatoare la Observatorul de la Antena 1

viviana-sposubO tânără din Botoșani, fostă elevă a Liceului de Artă, s-a alăturat echipei Observator, la sfârșitul lunii trecute, fiind noua prezentatoare din departamentul meteo. Este vorba de Viviana Sposub, fostă miss la Liceul de Artă și câștigătoare a mai multor concursuri de muzică ușoară.

like facebookEnergică, tânără, frumoasă, noua colegă Observator este absolventã Intact Media Academy, acolo unde s-a remarcat prin seriozitate și determinare, obținând examenul final cu nota 10.
În prezent, Viviana este și studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, dar își face timp și de cel mai mare hobby al său, muzica.

,, Am absolvit, în calitate de șef de promoție cu media 10, Liceul de Artă “Ștefan Luchian”, unde am studiat timp de 12 ani muzica, pian și canto. Ulterior am prezentat spectacolele și festivalurile de pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga” din Botoșani, a spus ea, potrivit  Libertatea.

 


2 thoughts on “O tânără din Botoșani, prezentatoare la Observatorul de la Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*