Măsură extrem de importantă pentru toți comercianții. Casele de marcat fiscale trebuie înlocuite

microtehnica srl, stiri, botosani, case de marcat fiscaleComercianții și prestatorii de servicii care emit bonuri fiscale pentru clienții lor trebuie să schimbe casele de marcat clasice cu cele care au jurnal electronic, potrivit unei decizii adoptate de Ministerul Finanțelor Publice.

Potrivit actului normativ, care urmărește reducerea fenomenului de evaziune fiscală, termenul limită până la care se pot cumpăra noile aparate este 1 iunie pentru firmele mari si mijlocii şi 1 august pentru cele mici. Noile case de marcat vor fi conectate la serverele ANAF, astfel că se vor colecta mai uşor informaţiile legate de vânzări. 

Actualele case de marcat tipăresc dublura tuturor bonurilor împreună cu raportul Z, însă noua aparatură va permite ca dublura să fie memorată și arhivată electronic.

microtehnica srl, stiri, botosani, case de marcat fiscaleLa Botoșani, noile case de marcat se pot achiziționa de la societatea comercială Microtehnica SRL.

De altfel, firma botoșăneană a lansat o ofertă pentru comercianți care cuprinde patru tipuri de case de marcat ale căror prețuri variază între 980 și 1.200 de lei.

Informații suplimentare puteți obține la sediul firmei din strada Cuza Vodă 24 (după Casa Sindicatelor), dar și la telefoanele 0231.533.346, 0744540671 sau 0745628291.

casa de marcat fiscala, stiri, botosani, microtehnica srl

 

4 thoughts on “Măsură extrem de importantă pentru toți comercianții. Casele de marcat fiscale trebuie înlocuite

  1. Conform Legii, din noiembrie 2017 NU mai este obligatoriu contract de service pentru casele de marcat care nu mai fac obiectul garantiei.

  2. Corect! De aceea oferta prezentata in articol contine contractul de service separat de pretul case de marcat. Platind doar pretul casei de marcat ai asigurat instalarea, instruirea, fiscalizarea si programamarea unui nr de articole si bineninteles garantia produsului, care acopera eventualele defecte tehnice ale aparatului, nu servicii adiacente: reprogramare articole si alte proceduri sprecifice domeniului. Contractul de service acopera toate serviciile adicente garantiei. Din pacate casa de marcat nu e un televizor pe care il cumperi, il pui pe masa si merge.

  3. i-a sa fie obligati producatorii sa puna manualul complet de utilizare si adaugare produse, modificare tva si alte balarii necesare si utile, uzuale si sa vedem noi daca mai e nevoie de service atunci !!!!

    sa nu va mai dati voi desteptii lu peste ca stiti sa programati oc asa amarata de marcat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *