Caravana Unirii ajunge, sâmbătă, la Botoșani

Caravana Unirii_autobuze personalizateTrei autobuze personalizate în culorile drapelului național vor da startul sâmbătă, la Iași, Caravanei Unirii. Voluntarii unioniști de pe ambele maluri de Prut își dau întâlnire la ora 10:00, în fața Palatului Culturii, spre a colecta semnături în vederea revizuirii Constituției României, care să pregătească terenul pentru unirea cu Republica Moldova.

like facebook, stiri, botosaniCaravana va ajunge sâmbătă la Botoșani, unde toți dornici să se implice în campania de colectare a semnăturilor „1 milion pentru Unire” sunt așteptați de participanții la turneu în centrul localităților.

De la Mica Unire la Marea Unire, de la Iași la Alba Iulia, vom lua în următoarele două luni la pas județ cu județ, regiune istorică cu regiune istorică și vom strânge semnături pentru introducerea unui preambul în Constituția României care să vizeze Reîntregirea națională. Semnăm acum pentru un viitor mai bun, împreună”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

 

One thought on “Caravana Unirii ajunge, sâmbătă, la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *