Elsaco Solutions participă la expoziția internațională CeBIT Australia

elsacoÎn perioada 15-17 mai 2018, la Sydney, va avea loc cea de-a 17-a ediție a CeBIT Australia, eveniment la care participă și compania botoșăneană Elsaco Solutions.

 CeBIT este evenimentul cheie al industriei tehnologiilor de afaceri din zona Asia-Pacific. Acesta este locul de întâlnire pentru specialiștii din domeniul hardware și software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicații cu aplicabilitate în sectorul public, industrial și casnic, sistemelor de protecția datelor și achiziții de date de mari dimensiuni și e-commerce. Expoziția este o platformă de prezentare pentru aproximativ 350 de organizații inovatoare și permite celor peste 15.000 de participanți să țină pasul cu cele mai recente idei și evoluții din domeniul tehnologiilor business.

like facebook, stiri, botosaniPrintre elementele prezentate de Elsaco Solutions, în cadrul evenimentului, se numără:

  • ELSACO CSS – soluții avansate de cybersecurity.
  • ELSACO SAM – Smart All Meters: soluție de smart metering ce permite citirea de la distanță a oricărui tip de contor (energie electrică, apă, gaz, energie termică), indiferent de producător, indiferent dacă este vorba de contoare de tip analogic sau digital. Este bazată pe tehnologia OCR patentantă de Elsaco, o soluție cu acuratețe 100%.
  • ELSACO SEP – Smart Event Presence: soluție destinată evenimentelor în cadrul cărora organizatorii vor să aibă o comunicare mai apropiată cu publicul prin intermediul smartphone-urilor.

Alte produse și soluții: echipamente IT&C, echipamente Tempest, magazin online EuroBuy.ro.

Sursa. comunicat Elsaco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *