Antrenorul FC Botoșani, înaintea meciului cu Dinamo: Simt jucătorii că sunt într-un moment bun și motivați

fc botosani, stiri, botosani, costel enacheFc Botoșani va juca sâmbătă, de la ora 21.30, cu Dinamo București. Antrenorul Fc Botoșani, Costel Enache a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că se așteaptă ca elevii săi să scoată un rezultat bun din această partidă.

E bine dacă am dus o luptă deschisă și sperăm să o ducem până la capăt cu Dinamo pentru un loc în clasament, e ok, chiar dacă nu e reușit pentru adversarii noștri, dar e un lucru pozitiv pentru clubul nostru. Sper în continuare să creștem în evoluții pentru că suntem în ultima perioadă mai eficienți, suntem destul de constanți în joc și am foarte mare încredere că lucrurile vor merge spre pozitiv. Simt jucătorii că sunt într-un moment bun și motivați, îi văd că au plăcere și sunt argumente pentru jocuri bune și rezultate bune”, a spus Enache.

like facebook, stiri, botosaniAntrenorul recunoaște că nu se așteaptă la un meci ușor, dar miza e mare, se bat pentru un loc bun în clasament, iar jucătorii FC Botoșani sunt foarte determinați.  Enache spune despre Dinamo București că este o echipă destul de echilibrată și matură, chiar dacă are jucători tineri, iar faptul că au schimbat sistemul de joc îi ajută mult.

Nici pentru noi nu e un joc ușor, categoric ne așteaptă un joc greu, dar eu sunt pozitiv și cu toții trebuie să gândim așa. E un duel cu miză pozitivă, pentru un loc bun în clasament. Ar trebui să ne dea emulație și să stârnească energii pozitive. Sigur, Dinamo arată bine în ultima perioadă, e o echipă mai întinerită, dar cu entuziasm mai mare. Îl cunosc bine pe Florin (n.r.Bradu), am fost colegi. Îi știu dorințele și pasiunea pentru fotbal. Cu siguranță că ne așteaptă și pe noi un joc greu, dar la fel cred foarte mult în șansele noastre pentru că simt echipa în acest moment”, a spus antrenorul.

Atitudinea pozitivă a echipei FC Botoșani este dată și de regăsirea încrederii, spune tehnicianul.

„ Înscriem în ultimul timp destul de des, frecvent, ne creăm destule ocazii de gol și asta e foarte important. Mentalitatea este ofensivă și pozitivă în echipă și sunt argumente pentru jocuri bune și eficiente.”, a spus Enache.

Chiar dacă sunt destul de consumați din punct de vedere energetic din cauza ultimului joc, jucătorii FC Botoșani nu dau semne de oboseală, ci dimpotrivă.

Este meseria lor. Știu că nu e foarte ușor, chiar s-a făcut consum energetic incredibil în jocul de miercuri, dar trebuie să găsim soluții să ducem lucrurile la capăt. Din punctul meu de vedere jocul este ceea ce ne place cel mai mult, jocul în sine, și atunci nu ar trebui să ne plângem că avem jocuri. chiar ar trebui să ne bucurăm, să avem deschidere către cât mai multe jocuri”, a declarat antrenorul FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *