Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” anunță prelungirea termenului de depunere proiecte în cadrul sesiunii nr. 1 pentru Măsura 3/3A și în cadrul sesiunii nr. 2 pentru Măsura 1/6B

poza gal

Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus” anunță prelungirea termenului de depunere proiecte în cadrul sesiunii nr. 1 pentru Măsura 3/3A și în cadrul sesiunii nr. 2 pentru Măsura 1/6B

Asociația Grupul de Acţiune Locală “Valea Bașeului de Sus” anunţă prelungirea sesiunii de depunere proiecte pentru următoarele măsuri:

Măsura 1/6B – „Investiții pentru valorificarea, protejarea și modernizarea

teritoriului”, pentru care sesiunea se află în desfășurare se prelungește cu 19 zile, data limită de depunere a proiectelor fiind 30.05.2018.

Măsura 3/3A – „Cooperare pentru dezvoltare lanțuri scurte și piețe locale”, pentru

care sesiunea se află în desfășurare se prelungește cu 45 de zile, data limită de depunere a proiectelor fiind 25.06.2018.

Proiectele se vor depune la sediul Asociației GAL “Valea Bașeului de Sus” din cadrul Primăriei Orașului Săveni, etaj II, str. 1 Decembrie, nr. 1, Oraș Săveni, Judeţul Botoșani, zilnic (de luni până vineri) în intervalul orar 08.30 – 16.30.

Data limită de depunere a proiectelor: 30.05.2018, pentru M[sura1/6B, 25.06.2018 pentru Măsura 3/3A, orele 14.00.

Toate celelalte condiții pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin aceste măsuri rămân neschimbate.

În mod obligatoriu, proiectul pentru care se solicită finanțare trebuie implementat în teritoriul GAL “Valea Bașeului de Sus”. Aria geografică a teritoriului cuprinde orașul Săveni și comunele: Adășeni, Avrămeni, Coțușca, Dângeni, Drăgușeni, Havârna, Hănești, Manoleasa, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Ripiceni, Vlăsinești, din județul Botoșani.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidurile Solicitantului și Fișele tehnice ale măsurilor, disponibile pe www.valeabaseuluidesus.ro.

Cei interesati pot obține informații detaliate aferente măsurilor (pe suport tipărit, cât și în format electronic) direct la sediul GAL sau folosind următoarele date de contact:

Telefon/fax: 0231.540.800

E-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *