Cum va fi vremea în weekend

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nord-vestic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 24 de grade, iar minimele vor coborî până spre 7 grade.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nordic, cu unele intensificări noaptea. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 22 de grade, iar minimele vor coborî până spre 10 grade.

Duminică: Vremea va deveni instabilă și se va răci. Cerul va prezenta înnorări și pe arii relativ extinse vor fi ploi, posibil și cu caracter de aversă însoțite de fenomene electrice și izolat de căderi de grindină. Local cantitățile de apă vor fi importante. Vântul va prezenta unele intensificări din nord-vest în prima parte a zilei, apoi se va orienta dinspre est și va sufla slab până la moderat. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 17 grade, iar minimele vor coborî până spre 8 grade. Spre dimineață, pe spații restrânse, vor fi condiții de producere a ceții, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *