Un recidivist a escaladat gardul unei societăţi private şi a încercat să pătrundă în interiorul acesteia. A dat nas în nas cu paznicul

arestat cu catuse pe mainiMiercuri, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 47 de ani, din judeţul Constanţa, domiciliat fără forme legale pe raza localităţii Coţuşca, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 8 mai, bărbatul, liberat din Penitenciarul Slobozia la sfârşitul lunii aprilie 2018, după ce a consumat băuturi alcoolice în mai multe locaţii de pe raza municipiul Botoşani şi a comunei Curteşti, a ajuns în jurul orei 23.00 în localitatea Baisa.

like facebookAici, bărbatul a escaladat gardul împrejmuitor al unei societăţi private şi a încercat să pătrundă în interiorul acesteia, fiind însă surprins de un paznic.

În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*