Investiție imobiliară majoră! Trei scări de bloc construite în zona centrală a municipiului Botoșani

investitie imobiliara, stiri, botosani, formensInvestițiile imobiliare cunosc o creștere semnificativă în Botoșani. Un patron din Botoșani va construi încă trei scări de bloc în zona centerală a municipiului.

Este vorba de patronul de la Formens SRL Botoșani, francezul Gerard Losson, care, prin intermediul firmei Domeniul Mihai Eminescu SRL, a cumpărat, de curând, fosta moară de pe strada Împărat Traian (în spatele Inspectoratului Teritorial de Muncă).

El urmează să demoleze clădirea și să construiască trei scări de bloc cu 45 de apartamente cu demisol, parter și patru etaje, dar și cu 49 de locuri de parcare.

like facebook, stiri, botosaniPatronul de la Formens este unul dintre cei mai mari investitori de pe piața imobiliară, acesta având investiții la Botoșani și Iași.

În Botoșani, Losson a ridicat două scări de bloc lângă Școala 7, însă are șantiere și pe terenul fostei benzinării Electroalfa de pe Calea Națională (mai jos de sediul E.On), dar și pe un teren din spatele Bisericii Sfântul Ilie.

investitie imobiliara, stiri, botosani, formens

 

 

One thought on “Investiție imobiliară majoră! Trei scări de bloc construite în zona centrală a municipiului Botoșani

  1. Mi se pare logic si firesc sa ai de unde face atatea investitii,atata timp cat ai naivii de la tara care hamalesc pe 1200 de lei de luni pana sambata. Un costum incepe de la 200 de euro la Formen’s,iar un singur muncitor produce sute de asemenea costume lunar si e platit doar cu contravaloarea unuia singur:)) Efiresc sa-ti mearga bine cand ai „prostimea” care sa te imbogateasca la dispozitie. Ma-ntreb daca Formen’s producea in Franta aceste costume,mai era asa profitibail?? Nici vorba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *