Meci greu pentru FC Botoșani cu CSU Craiova. Costel Enache: Nu știu cât de mari sunt șansele noastre

stiri, botosani, stiri din botosani, fc botosani, costel enacheFC Botoșani va juca miercuri, de la ora 17.00, cu CSU Craiova, într-un meci contând pentru semifinala Cupei României. Antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, speră într-o minune pentru ca elevii săi să învingă Craiova.

„Nu știu cât de mari sunt șansele noastre, pare aproape imposibil duelul de mâine, dar atâta timp cât s-au mai întâmplat minunății în lumea fotbalului, avem și noi dreptul să sperăm la așa ceva. Sigur, avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă pentru a putea depăși și a ne crea o performanță inedită. Să sperăm că lucrurile vor fi așa cum noi le vrem”, a spus Enache.

like facebook, stiri, botosaniChiar și așa, antrenorul dă asigurări că echipa sa va lupta cu toate forțele și vor face tot posibilul să-și creeze mai multe ocazii la poartă.

„Ne forțează situația. O să încercăm să fim mai ofensivi, să ajungem practic la poartă, să ne creăm cât mai multe situații de poartă, dar în același timp trebuie să fim foarte atenți pentru că orice gol primit reduce aproape în totalitate șansele”, a precizat antrenorul.

Costel Enache recunoaște că CSU Craiova nu este o echipă pe care „să o bați așa simplu și cu diferență foarte mare”.

Craiova este într-un moment bun, e o echipă foarte puternică, e o echipă foarte echilibrată, cu o parte ofensivă foarte bună și e o echipă care, ați văzut în ultimul timp, primește foarte greu goluri”, a spus Enache.

La rândul lor, jucătorii și antrenorul de la CSU Craiova au declarat că vin foarte concentrați pentru meciul cu FC Botoșani și vor trata partida cu maximă seriozitate.

În tur, FC Botoșani a pierdut cu 5 la 1 la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *