FC Botoșani se alături unei campanii umanitare pentru salvarea unei mame. Costel Enache: Vă rugăm să fiți alături de noi

stiri, botosani, sansa la viata, fc botosaniFC Botoșani s-a alăturat unei campanii umanitare pentru ajutorarea unei mame de 41 de ani, Cristina Lipan, care suferă de o boală grea și, pentru a mai avea o șansă la viață, necesită tratament în străinătate. Cristina este soția unui angajat al clubului FC Botoșani.

Din păcate, chiar în cadrul clubului nostru avem necazuri. Se poate întâmpla în viață, e foarte dureros, probabil că toți avem în jurul nostru situații mai puțin plăcute sau chiar grele, așa cum are colegul nostru, Dan. E o campanie, vă rugăm să fiți alături de noi, e vorba de suflet și cred că e binevenită campania și ajutorul nostru”, a declarat antrenorul FC Botoșani, Costel Enache.

Cristina Lipan are 41 de ani și este mama a doi copii minori. Este considerată o mamă, soție, colegă și prietenă foarte bună, dar, mai presus de toate, un om cu caracter aparte și cu suflet mare.

Întotdeauna cu un zâmbet cald pe față, devotată familiei și muncii, mereu acolo pentru cei aflati în suferință, a primit anul trecut o lovitură cruntă de la viață. A fost diagnosticată cu cancer gastric biopsial, cu determinari hepatice si osoase.

like facebook, stiri, botosaniDupă un an de analize chinuitoare și diagnostice contradictorii în spitalele din România, timp în care boala a avansat, iar speranțele s-au împuținat, Cristina a primit o nouă șansa la viață, la Clininca Anadolu din Turcia. Tratamentul prescris de doctori costa 55.000 euro (operatie și cure de chimio și radio, ulterioare).

cristina lipan, stiri , botosani, apel umanitarDe această sumă are nevoie Cristina, care a devenit o luptătoare. Luptă pentru ea și pentru familie, pentru cei doi copii care o așteaptă acasă, luptă pentru viață.

Cei care doresc să o ajute pe Cristina, o pot face donând în contul deschis pe numele ei: Lipan Cristina Elena– RO92BTRL00701201D04297XX, deschis la Sucursala Transilvania Botoșani, precum și prin intermediul Asociatiei Avanti, în contul RO 16BACX 000000 1242 461001, deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Botosani, cu mențiunea „donație campanie dăruiește vieții o șansă- Cristina Lipan”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com