Cel mai scump proiect PNDL din România se implementează la Botoșani. 4,5 milioane de euro alocați pentru apă și canalizare într-o comună

Lucrari apa si canalizare, stiri, botosaniO sumă de peste 4,5 milioane de euro a fost alocată pentru construirea rețelelor de apă și canalizare într-o comună din județul Botoșani. Investiția face parte dintr-un proiect finanțat prin Programul Național pentru Dezvoltare Locală și este cea mai mare din țară.

Lucrările se vor realiza în comuna Manoleasa, Primăria semnând deja contractul de finanțare și demarând lucrările de achiziție publică pentru desemnarea  firmei care va asigura serviciile de proiectare, dar și execuția.

like facebook, stiri, botosaniProiectul „Înființare rețea de alimentare cu apa și canalizare în comuna Manoleasa” are o valoare estimată este de 19.857.485,00 lei fara TVA si este compusa dupa cum urmeaza:

  • Servicii de proiectare – Faza proiect tehnic, Detalii de executie si Elaborarea documentatiilor necesare obtinerii acordurilor, avizelor si autorizatiilor aferente obiectivului de investitie – 130.000,00 lei fara TVA,
  • Servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada de executie a lucrarilor – 84.223,00 lei;
  • Executie de lucrari – 19.643.262,00 lei fara TVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *