S-a așezat pe o bancă din Botoșani, dar a constatat că e defectă. Mesajul lăsat pentru locuitori, dar și pentru responsabilii de la Primărie

banca defecta, stiri, botosani,Un bărbat s-a așezat pe o bancă din zona ….din municipiul Botoșani, dar a realizat că aceasta este stricată. Nemulțumit, omul a creat un mesaj pe care l-a lipit pe banca respectivă pentru a-i avertiza pe ceilalți cetățeni, dar și pentru a le „bate obrazul” reprezentanților Primăriei Botoșani, care nu au luat măsuri pentru a remedia defecțiunea.

Bancă Defectă. Responsabil: Primăria Botoșani”, este mesajul care a atras atenția tuturor trecătorilor.

like facebook, stiri, botosaniMobilierul stradal este distrus frecvent în municipiul Botoșani. Directorul Poliției Locale, Ioan Onuțu, susține că numărul faptelor de vandalism din municipiul Botoșani a crescut îngrijorător în acest an. Poliția Locală a aplicat nu mai puțin de 50 de amenzi și 87 de avertismente pentru distrugerea mobilierului stradal.

3 thoughts on “S-a așezat pe o bancă din Botoșani, dar a constatat că e defectă. Mesajul lăsat pentru locuitori, dar și pentru responsabilii de la Primărie

  1. Cei de la primarie sa verifice si dalele exterioare ale
    monumentului rascoalei de la 1907. Incep sa se desprinda si sunt destul de mari , daca cumva cad pe cineva….

  2. Poate exista si cazuri de vandalism sau mai mult teribilism, dar 90% este faptul ca bancile sunt proaste din faza de proiectare in raport cu locurile de montaj(pe dale ). Asta e… „cand nu e cap-vai de picioare” . Poate daca ar tine cineva si cont de legile fizicii ar iesi altceva. Sau daca nu vrem sa ne batem capul cu nimic in tara asta, macar sa faca niste poze la mobilier stradal prin parcurile Europei cei care fac deplasari pe banii statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *