FOTO Descoperire macabră! O femeie a fost găsită moartă în locuință

stiri, botosani, stiri din botosani, moarta in casaDescoperire macabră, sâmbătă, într-un bloc de garsoniere din municipiul Botoșani. O femeie a fost găsită moartă în locuință. Vecinii acesteia au sunat la 112 pentru că din locuința sa venea un miros foarte urât și nici nu o văzuseră de mult timp ieșind.

Bătrâna de 83, pe nume Sofica Brehuiescu, zăcea fără suflare în casă, trupul său fiind în descompunere. Femeia murise de cel puțin două săptămâni.

like facebook, stiri, botosaniAceasta trăia singură într-un bloc de pe Aleea Parcului. Cadavrul a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

2 thoughts on “FOTO Descoperire macabră! O femeie a fost găsită moartă în locuință

  1. Destul de multe cazuri de bătrâni morți singuri și găsiți după mai multe zile de la deces, aceasta este țara în care nu exiată asisteață socială sau exista doar teoretic, angajați pe la primarii din cele neamuri, fac muncă de birou și sunt plătiți bine și din pensiile celor ce mor singuri, cărora nu le trece pragul nimeni, cu săptămânile. De inclusiv dintre cei ce primesc ajutor social nu sunt trimiși sa viziteze o dată pe zi un bătrân, nu ar fi un efort extraordinar, însă pentru ei ar însemna mult. Suntem o tară a nepăsării, lipsei de interes și compasiune și asta în primul rând din partea autorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *