Cum va fi vremea în weekend

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat din sud-est. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minimele vor coborî până spre 14 grade.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Cerul va fi variabil ziua și va prezenta unele înnorări noaptea când vor fi condiții să plouă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări din nord-vest pe timpul nopții. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minimele vor coborî până spre 15 grade.

Duminică: Vremea se va răci accentuat și va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări și pe spații relativ extinse, mai ales ziua și în prima parte a nopții, se vor semnala averse de ploaie însoțite de fenomene electrice și izolat de căderi de grindină. Local cantitățile de apă pot fi însemnate. Vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 24 de grade, iar minimele vor coborî până spre 11 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *